Kamion, tehergépjármű, autóbusz mentése > Autómentés, autómentő - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kamion, tehergépjármű, autóbusz mentése > 8 weboldal. Kategória leírása: Kamion, tehergépjármű, autóbusz mentése, kamionmentő, műszaki mentés, szállítás.

automentes.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Truck Service Plus Kft.
http://www.kamionmentes.hu/

Cégünk 2007 év végén alakult azzal a céllal, hogy a műszaki hibás, balesetben sérült, egyéb okból mozgásképtelen tehergépjárművek, kamionok, szerelvények, autóbuszok, személygépjárművek, mezőgazdasági gépek műszaki mentésében, szállításában nyújtson segítséget bajba jutott ügyfeleinknek. Egyéb tevékenységeink: - Túlméretes rakományok, szerelvények vontatása, szállítása - Kamiontárolás, személyautó tárolás, egyéb jármű tárolás - Átrakodás - Fizetési garancia biztosítása (Shell, DKV, UTA, stb. kártyák alapján) bajba jutott ügyfeleink részére, bárhol az Európai Unió területén.

Truck Service Plus Kft.
Iveco - Levantex Kft. Non-Stop mentés
http://www.iveco-levantex.hu/szerviz/non-stop-mentes/altalanos-informaciok

A Levantex Kft. az országúti segítségnyújtás egyedülállóan rugalmas formáját kínálja az Ön számára a nap 24 órájában. A segélykérő telefonon keresztül egy olyan képzett csapat áll az Ön rendelkezésére, akik több éves szakmai és Assistance tapasztalatukkal képesek a hiba gyors telefonon történő diagnosztizálására majd a javításhoz szükséges alkatrészekkel és az IVECO gyár által felszerelt országúti mentőautóval a hiba helyszínen történő elhárítására.

Iveco - Levantex Kft. Non-Stop mentés
Kamionmento.hu - Nemzetközi kamionmentés 0-24
http://www.kamionmento.hu/

Nemzetközi kamionmentés - buszmentés 0-24 - Truck and Town. Műszaki mentés. Túlméretes, speciális áruk (pl. munkagépek, daruk, trafóállomások) szállítása engedélybeszerzéssel, bel- és külföldön.

Kamionmento.hu - Nemzetközi kamionmentés 0-24
Service 24 - Kamionmentés 0-24 óráig
http://service24.hu/

A Service 24 Kft-t 1995-ben alapítottuk a már négy éve működő vállalkozásunk jogutódjaként, több évtizedes, a szakmában szerzett tapasztalatunkra és szakértelmünkre alapozva. Kezdetben egy bérelt vontatóval dolgoztunk, jelenleg két saját vontatónk van, és 10 alkalmazottat foglalkoztatunk. Az első magánvállalkozók között voltunk Magyarországon, akik haszonjárművek (teherautók, autóbuszok, kamionok) műszaki mentésével foglalkoztak, és nyugodtan állíthatjuk, hogy élvonalbeli pozíciónkat a mai napig megtartottuk.

Service 24 - Kamionmentés 0-24 óráig
Assis Truck Szolgáltató Kft.
http://assist.hu/

- A műszaki hiba, vagy baleset okozta krízishelyzet felszámolása (a jármű kimentéséhez, kiemeléséhez szükséges technikai eszközök és a személyzet biztosítása, a szükséges intézkedés megtétele a hatóságok felé, pl.: útlezárás, illetve mentő, tűzoltó értesítése) - Helyszíni javítás vagy szerelőműhelybe szállítás - A meghibásodott, vagy sérült jármű szállítása, tárolása - Kapcsolattartás a javítóműhellyel és a jármű tulajdonosával, üzembentartójával, a hozzátartozókkal - Menetképtelen jármű hazaszállítása - Pót-gépkocsivezető küldése - A gépkocsivezető elszállásolásának megszervezése, hazautazási költségtérítés - A sérült személy egészségügyi ellátásának, hazaszállításának megszervezése

Assis Truck Szolgáltató Kft.
Tisza Volán Zrt.
http://www.tiszavolan.hu/Default.aspx?pg=MenuDetail&sm=614

3,5 T feletti járművek mentése! Belföldön és külföldön egyaránt a nap 24 órájában. - Alvállalkozóink segítségével megoldjuk az áruk átrakodását, személyi mentést végzünk, valamint másik kamiont tudunk biztosítani. - Szerződött partnerei vagyunk a szegedi Renault, Mercedes, Scania, DAF, MAN, Volvo márkaszervizeknek, valamint a SERVICE 24-nek, ASSISTRUCK-nak és az autópálya rendőrségnek.

Tisza Volán Zrt.
Szabolcs Volán Zrt. - Műszaki mentés
http://www.szabolcsvolan.hu/muszak/mentes.htm

Szabolcs Volán Zrt. - Haszongépjármű mentés és javítás. Együttműködési megállapodásunk van a SERVICE 0-24 Magyarország Kft.-vel a hozzájuk forduló ügyfelek részére magyarországi, illetve határ közeli haszongépjárművek javítására, országúti hibaelhárításra, illetve műszaki segítségnyújtásra.

Szabolcs Volán Zrt. - Műszaki mentés
Kamionmentés - Excavator & Truck Hungary Kft.
http://www.kamion-automentes.hu

Busz-, teherautó-, személyautó mentésével és kamionmentéssel, szállítással, illetve ezek szakszerű javításával foglalkozó cég. Helyszínen nem javítható károk esetén a sérült járművek elszállításra kerülnek telephelyünkre. Szakértő csapat és felszerelt géppark minden műszaki problémára megoldást biztosít. Az Excavator & Truck Hungary kft. telephelye Budapest, XXI. II.Rákóczi Ferenc út 289-alatt található. Telefonszám : 0630 984-0684. Éjjel-nappal hívható!

Kamionmentés - Excavator & Truck Hungary Kft.
Hirdetések
Oldal leírása
automentes.wyw.hu: Autómentés katalógus, autómentés információk, autómentő cégek listája.
Gyűjteményünkben 101 válogatott autómentés, autómentő témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 101 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 1972