Top 40 legtöbb szavazattal rendelkező link > Autómentés, autómentő - wyw.hu

Szponzorált linkek
Zsiráf Autómentő
http://www.zsirafautomento.hu

Ha Ön rendszeresen vezet, akkor talán már Önnel is előfordult, hogy gépjárműve menet közben egyszer csak leállt. Ez talán az egyik legidegesítőbb dolog, ami egy sofőrrel történhet. Mi a teendő ilyenkor? Ne a barátokat, rokonokat vagy szerelőnket hívogassuk hogy segítsenek, mert azzal nem leszünk előrébb. E helyett inkább kérjünk segítséget egy hivatásos autómentőtől. Cégünk a Zsiráf Autómentő már közel 20 éve áll a bajbajutott sofőrök szolgálatára, bárhol is érje őket a baj az országban. Mivel nem csak autómentéssel foglalkozunk, hanem autószállítással is, ezért akkor is bátran hívhat ha autójának semmi baja, csupán el szeretné juttatni azt A pontból B-be. Trélereink terhelhetőségének köszönhetően akár kisteherautók szállítását is vállaljuk és az sem gond ha az úticél külföld, hiszen nemzetközi szállítást is vállalunk.

Zsiráf Autómentő
Motor Angel - Motor mentés szállítás
http://www.motorangel.hu/

Cégünk elhivatása, hogy segíteni szeretnénk a bajba jutott motorosokon, autósokon, de azoknak is, akik nem kerültek bajba... Így aztán az alábbi szolgáltatás, szolgáltatások tekintetében állunk szolgálatára nonstop, azaz 0-24-ig: motormentés, motorszállítás, quadmentés, quadszállítás, autómentés és autószállítás.

Motor Angel - Motor mentés szállítás
Autómentés és szállítás - Balogh Zsolt
http://www.automento-bazso.hu/

Balogh Zsolt vagyok, 2009 óta foglalkozom autómentéssel- és szállítással. Emellett vállalom nagyméretű berendezések, gépek, bútorok szállítását és költöztetést is. Elszállítok mindent, ami felfér a platóra illetve befér a ponyva alá. Ha bajba kerül, számíthat rám, éjjel-nappal! Szükség esetén csereautót, illetve fedett helyet tudok biztosítani maximum 9 autó tárolásához.

Autómentés és szállítás - Balogh Zsolt
Balesetem.hu - baleseti kártérítés külföldön és belföldön
https://www.balesetem.hu/

Súlyosan megsérült közlekedési balesetben? Akkor nálunk Ön a világ legmegbecsültebb embere! Ha gépjármű okozta közúti baleset vétlen sérültje, sikerdíj ellenében segítünk méltányos összegű kártérítés megszerzésében. Kérjen tőlünk segítséget a kárügyintézéshez! Telefon: +36706061355 - E-mail: bejelentes@balesetem.hu - Web: Balesetem.hu

Balesetem.hu - baleseti kártérítés külföldön és belföldön
karszakertok.hu - Kárrendező Iroda
http://www.karszakertok.hu/

Irodánk személyi sérüléssel járó balesetek (közlekedési, üzemi baleset, stb.), valamint egyéb kárigények érvényesítését vállalja. Szakembereink sokéves tapasztalata segítséget nyújt Önnek abban, hogy az Önnek járó vagyoni és nem vagyoni kártérítést sikerrel érvényesítse a kárért felelős személlyel vagy annak biztosítójával szemben.

karszakertok.hu - Kárrendező Iroda
Baleseti Kértérítés szakértője
http://baleseti-karterites.com/

Szakemberekből álló csapatunk teljes mellszélességgel kiáll ügyfeleiért és évek hosszú sora alatt megszerzett szakmai tudásával az elérhetőlegmagasabb kártérítés megfizetését éri el a lehető legrövidebb időn belül.tevékenységünkért cserébe csupán sikerdíjat számítunk fel. Tehát Önnek semmiféle anyagi kockázata nincs minket megbízni!

Baleseti Kértérítés szakértője
károsult.hu
http://www.karosult.hu/

Online kárbejelentés - Jelentse be kényelmesen otthonról az Önt ért káreseményt! Elsősorban azoknak ajánljuk, akik valamilyen közlekedési balesetet szenvedtek - akár járművezetőként, akár utasként -, és ebből kifolyólag káruk keletkezett, függetlenül attól, hogy volt biztosításuk vagy sem. Ajánljuk azoknak is, akik nem tudják érvényesíteni a biztosító társaságokkal szembeni követelésüket, és ezért jogi szakértő segítségére szorulnak. Konszensz Kárrendező és Jogi Tanácsadó Kft. - 7624 Pécs, Ifjúság útja 11

károsult.hu
Baleseti kártérítés - ügyvéd, közlekedési szakjogász
http://www.batorikallos.hu/baleseti-karterites/

Közlekedési balesetben sérültek kártérítési ügyei, szabálysértési és büntetőügyek. Dr. Bátori-Kallós Korinna ügyvéd

Baleseti kártérítés - ügyvéd, közlekedési szakjogász
A1 autómentő országos adatbázis
http://www.a1automento.hu/

Cégem, a SZASZA autómentő, kamionmentő, autókölcsönző 2004-ben létrehozta az A1 autómentő adatbázist azzal a céllal, hogy az ügyfelek - a tudakozók és szakmai tudakozók segítségével, vagy direkt módon, több Assistance szolgálat, illetve több közvetlen közelben dolgozó szolgáltató elérhetõségét tudhassák meg, így mindenki több lehetõség, árajánlat és szolgáltató közül szabadon választhasson. Autómentők, autósegély szolgálatok, autókölcsönzők és gyorsszervizek országos adatbázisa.

A1 autómentő országos adatbázis
Truck Service Plus Kft.
http://www.kamionmentes.hu/

Cégünk 2007 év végén alakult azzal a céllal, hogy a műszaki hibás, balesetben sérült, egyéb okból mozgásképtelen tehergépjárművek, kamionok, szerelvények, autóbuszok, személygépjárművek, mezőgazdasági gépek műszaki mentésében, szállításában nyújtson segítséget bajba jutott ügyfeleinknek. Egyéb tevékenységeink: - Túlméretes rakományok, szerelvények vontatása, szállítása - Kamiontárolás, személyautó tárolás, egyéb jármű tárolás - Átrakodás - Fizetési garancia biztosítása (Shell, DKV, UTA, stb. kártyák alapján) bajba jutott ügyfeleink részére, bárhol az Európai Unió területén.

Truck Service Plus Kft.
Generali - Gépjármű kárrendezés
https://www.generali.hu/Online_ugyfelszolgalat/Gepjarmu_karrendezes.aspx

Az alábbi oldalakon szeretnénk Önöknek tájékoztatást nyújtani a gépjármű kárrendezés legfontosabb lépéseiről, egy káresemény bekövetkezése utáni legfontosabb teendőkről, a kárbejelentés különböző lehetőségeiről, a kárrendezéshez szükséges nyomtatványokról, partnerszervizeinkről, valamint szélvédő- és egyéb üvegkárok javításával foglalkozó partnereinkről. Oldalainkon információt találhatnak, hogy mit is takar valójában a sokat hangoztatott "aktív kárrendezés" kifejezés, milyen esetekben vehető igénybe bérgépjármű kötelező gépjármű-felelősségbiztosításra térülő károk esetében, valamint, hogy mi a teendő, ha gépjárművüket külföldön éri káresemény, illetve ha egy külföldi rendszámú gépjárművel okoznak Önöknek kárt.

Generali - Gépjármű kárrendezés
Kamionmento.hu - Nemzetközi kamionmentés 0-24
http://www.kamionmento.hu/

Nemzetközi kamionmentés - buszmentés 0-24 - Truck and Town. Műszaki mentés. Túlméretes, speciális áruk (pl. munkagépek, daruk, trafóállomások) szállítása engedélybeszerzéssel, bel- és külföldön.

Kamionmento.hu - Nemzetközi kamionmentés 0-24
Lemmy, az őrangyal - TotalCar
http://totalcar.hu/tesztek/haszon/kamionmento/

Haszongépjármű teszt - TotalCar. A motörheades Lemmy-szakáll azonnal szimpatikussá tette Imre Istvánt, a kedves fegyverneki vállalkozót. István különleges munkát végez egy igazán különleges járművel: övé az első és egyetlen nagy teljesítményű négytengelyes Kamionmentő...Az olasz Omars speciálisan kamionmentéshez készíti felépítményeit, ezek többféle típusú alvázra építhetők. Esetünkben az alap egy alacsonyfülkés, 420 lóerős, négytengelyes Scania. Ahogy István mondja, a négy tengely nem azért kell, hogy a kerekek mindenképpen eltalálják a szöget, hanem hogy a lehető legstabilabb legyen az alap, amire a legerősebb felépítmény kerül.

Lemmy, az őrangyal - TotalCar
Autómentés: vontatott rendrakás
http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2010/05/24/automentes_vontatott_rendrakas/

Leáldozóban a gereblyézők, hiénázók, lehúzók és besúgók kora. Tényleg sikerül rendet tenni az éveken át botrányoktól hangos autómentésben? A piaci szereplők számának növekedése, a lehúzásra építő hiénák elszaporodása nyomán egyre ádázabb verseny indult a roncsokért, lerobbant kocsikért, különösen a sok munkával kecsegtető, zsúfolt tranzitútvonalakon. Az autómentős cégek küzdelme évről évre durvult, időnként pedig a szó szoros értelmében harcba csapott át.

Autómentés: vontatott rendrakás
Molnár Trans Autómentés - Kecskemét
http://molnartrans.hu/

Molnár Trans Kft. Autómentés, kamionmentés. 6000 Kecskemét, Mátyás király krt. 10 Tel.: 70/33-88-500, fax: 76/708-709 Telephely: Kecskemét, Parasztfőiskola 7/d

Molnár Trans Autómentés - Kecskemét
SzaSza autómentő
http://www.szaszaautomento.hu/

A SzaSza autómentő - kamionmentő - autókölcsönző tevékenységei az autómentés, kamionmentés, segélyszolgálat. Autószállítás Európában és akár a tengerentúlról is.

SzaSza autómentő
Iveco - Levantex Kft. Non-Stop mentés
http://www.iveco-levantex.hu/szerviz/non-stop-mentes/altalanos-informaciok

A Levantex Kft. az országúti segítségnyújtás egyedülállóan rugalmas formáját kínálja az Ön számára a nap 24 órájában. A segélykérő telefonon keresztül egy olyan képzett csapat áll az Ön rendelkezésére, akik több éves szakmai és Assistance tapasztalatukkal képesek a hiba gyors telefonon történő diagnosztizálására majd a javításhoz szükséges alkatrészekkel és az IVECO gyár által felszerelt országúti mentőautóval a hiba helyszínen történő elhárítására.

Iveco - Levantex Kft. Non-Stop mentés
Autóspanasz
http://www.autospanasz.hu/

Autósok panaszos oldala, ahol egymással megoszthatják tapasztalataikat, segíthetnek az autókkal, közlekedéssel felmerülő ügyes-bajos dolgaikban.

Autóspanasz
Elsosegelyhely.hu
http://www.elsosegelyhely.hu/

Elsősegély információs portál. Mindenkivel előfordulhat, hogy ismerősei, szerettei közül rosszul lesz valaki, esetleg kisebb vagy komolyabb baleset áldozatává válnak. Vajon abban a feszült helyzetben elsősegélynyújtóként hogyan fog Ön reagálni, tudni fogja hogy mi a teendője, milyen műveleteket kell végrehajtania, melyekkel akár életeket is menthet?

Elsosegelyhely.hu
Ki segít, ha lerobbansz?
http://www.vezess.hu/magazin/ki_segit_ha_lerobbansz/8787/

Autóklubunk 106 éves hagyományaitól büszkén dagadhat a magyar kebel, de kik vannak még egyáltalán benne és hogy csinálják ezt Nyugaton? És mi történik, ha netán bekrepál az autónk?

Ki segít, ha lerobbansz?
Service 24 - Kamionmentés 0-24 óráig
http://service24.hu/

A Service 24 Kft-t 1995-ben alapítottuk a már négy éve működő vállalkozásunk jogutódjaként, több évtizedes, a szakmában szerzett tapasztalatunkra és szakértelmünkre alapozva. Kezdetben egy bérelt vontatóval dolgoztunk, jelenleg két saját vontatónk van, és 10 alkalmazottat foglalkoztatunk. Az első magánvállalkozók között voltunk Magyarországon, akik haszonjárművek (teherautók, autóbuszok, kamionok) műszaki mentésével foglalkoztak, és nyugodtan állíthatjuk, hogy élvonalbeli pozíciónkat a mai napig megtartottuk.

Service 24 - Kamionmentés 0-24 óráig
Szabolcs Volán Zrt. - Műszaki mentés
http://www.szabolcsvolan.hu/muszak/mentes.htm

Szabolcs Volán Zrt. - Haszongépjármű mentés és javítás. Együttműködési megállapodásunk van a SERVICE 0-24 Magyarország Kft.-vel a hozzájuk forduló ügyfelek részére magyarországi, illetve határ közeli haszongépjárművek javítására, országúti hibaelhárításra, illetve műszaki segítségnyújtásra.

Szabolcs Volán Zrt. - Műszaki mentés
Tisza Volán Zrt.
http://www.tiszavolan.hu/Default.aspx?pg=MenuDetail&sm=614

3,5 T feletti járművek mentése! Belföldön és külföldön egyaránt a nap 24 órájában. - Alvállalkozóink segítségével megoldjuk az áruk átrakodását, személyi mentést végzünk, valamint másik kamiont tudunk biztosítani. - Szerződött partnerei vagyunk a szegedi Renault, Mercedes, Scania, DAF, MAN, Volvo márkaszervizeknek, valamint a SERVICE 24-nek, ASSISTRUCK-nak és az autópálya rendőrségnek.

Tisza Volán Zrt.
Assis Truck Szolgáltató Kft.
http://assist.hu/

- A műszaki hiba, vagy baleset okozta krízishelyzet felszámolása (a jármű kimentéséhez, kiemeléséhez szükséges technikai eszközök és a személyzet biztosítása, a szükséges intézkedés megtétele a hatóságok felé, pl.: útlezárás, illetve mentő, tűzoltó értesítése) - Helyszíni javítás vagy szerelőműhelybe szállítás - A meghibásodott, vagy sérült jármű szállítása, tárolása - Kapcsolattartás a javítóműhellyel és a jármű tulajdonosával, üzembentartójával, a hozzátartozókkal - Menetképtelen jármű hazaszállítása - Pót-gépkocsivezető küldése - A gépkocsivezető elszállásolásának megszervezése, hazautazási költségtérítés - A sérült személy egészségügyi ellátásának, hazaszállításának megszervezése

Assis Truck Szolgáltató Kft.
Optimum Tréler Közúti Fuvarozó Kft.
http://www.automentes.eu/

Cégünk személy, kistehergépkocsik, utánfutók, motorkerékpárok, munkagépek és egyéb járművek mentését vagy szállítását vállalja garanciával, rövid határidővel belföldön és külföldön egyaránt. Magas színvonalon, korszerű járműparkkal, szakképzett udvarias kiszolgálással és kedvező árakkal állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Szolgáltatásainkat az év minden napján 0-24 óráig igénybevehetik. Műhelyünk címe: 1037 Budapest, Bécsi út 296/B

Optimum Tréler Közúti Fuvarozó Kft.
Karambol? - Mit tegyek utána?
http://www.autostitkok.hu/autos_cikkek_karambol.html

Autós titkok, tanácsok és leleplező írások. Néhány dolog, amit feltétlenül tegyen meg, ha autójával baleset éri! Egy valós eset leírása, és sokszázezer forintos tanulságok...

Karambol? - Mit tegyek utána?
Box-Color Kft.
http://www.autokarrendezes.hu/

A káresemény bekövetkezésekor az első teendő a baleseti (kék-sárga) bejelentő helyes kitöltése. A felelősség elismerésének tényét a megjegyzés rovatban (alul) alá kell íratni azzal a gépjárművezetővel, aki a balesetet okozta. Amennyiben a felelősség elismerésére egyik fél sem hajlandó, úgy annak ellenére, hogy ha személyi sérülés nem is történt, rendőrt kell hívni...

Box-Color Kft.
Gépjármű kárrendezés változásai 2011-től
http://biztositaskotelezo.hu/gepjarmu-karrendezes-valtozas-csak-2011-tol

Elfogadta a parlament azt a törvényi szabályozást, amely alapján a gépjármű kárrendezés drasztikusan változni fog 2011-től. A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) főtitkára, Trunkó Barnabás bízik abban, hogy addig még módosulhat a törvény, mivel több pontban kifogásolták a tövényi változást, illetve ezekkel a biztosító társaságok sem értenek egyet.

Gépjármű kárrendezés változásai 2011-től
CASCO biztosítás
http://biztositaskotelezo.hu/casco-biztositas

A CASCO biztosítás a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással szemben a saját hibás töréskárok, természeti károk, illetve lopáskárok esetén térít. A CASCO biztosítások ma már elég széles körben variálhatók, így mindenki megtalálhatja a számára optimális biztosítási fedezetet nyújtó CASCO terméket.

CASCO biztosítás
Online Casco biztosítás
http://www.biztositas.hu/Casco-biztositas.html

Online Casco biztosítás kötés, biztosítás kalkulátor, hasznos információk. A CASCO biztosítási szerződés célja, hogy a tulajdonunkban, használatunkban levő gépjárműben (leggyakrabban személyautóban) keletkezett károkat megtérítse.

Online Casco biztosítás
Kötelező biztosítás kárrendezés - Fórum
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9017405

Kötelező biztosítás kárrendezés - Index Fórum - Tapasztalatok, vélemények.

Kötelező biztosítás kárrendezés - Fórum
Gépjármű kárrendezés
http://www.gepjarmukarrendezes.hu/

Gépjárműjével történt káreseménye kapcsán segítünk önnek a kárbejelentés, kárfelvétel, autójavítás,kárrendezés útvesztőjében eligazodni. Válassza ki szolgáltatásaink közül amire szüksége van!

Gépjármű kárrendezés
Hosszabb a kárrendezés, ha...
http://hvg.hu/gazdasag/20100429_karrendezes_kulfoldi_rendszam

Magyarország útjain egyre több a külföldi rendszámú, de magyar állampolgár által vezetett autó. Az első hullámban érkező szlovák rendszámú járművek áradata után megjelentek a német, osztrák és ukrán rendszámú kocsik, de már tengeren túli rendszámok is feltűnnek. Ha a találkozás „káreseményhez” vezet, bonyolult ügymenetnek nézünk elébe — a K&H Biztosító szakértői véleménye szerint.

Hosszabb a kárrendezés, ha...
Magyar AutóKlub
http://www.autoklub.hu/

A Magyar Autóklub hivatalos weboldala. Műszaki állomások, segélyszolgálat, klubtagság.

Magyar AutóKlub
Scorpio Kft. - Figyelmeztető jelzések, lámpák
http://www.scorpio.hu/

Vision Alert 1994-ben kezdte megvilágító termékek gyártását. Azóta a legújabb és leghatékonyabb megvilágítási megoldások tervezésével és gyártásával nyújt ügyfeleinek nagy hatósugarú láthatóságot és ezzel együtt fokozott biztonságot az egész világon. Termékei fő csoportjai a villogók és fényhidak, továbbá biztonsági tolatók teljes skáláját kínálja a figyelmeztető jelzésekhez kapcsolódó termékekkel együtt.

Scorpio Kft. - Figyelmeztető jelzések, lámpák
Truck Shop - Kamion felszerelések
http://www.convoytruck.hu/index.php?page=/nml/hangfeny/villogo.nml

Truck Shop - Kamion felszerelések, kamionosbolt, villogó lámpák, forgófények...

Truck Shop - Kamion felszerelések
Klein-Autotransport.hu - Fuvarrendelés éjjel, nappal!
http://www.klein-autotransport.hu/

Személygépkocsi és kisteherautó szállítása 3,5 tonnáig külföldről és külföldre egyaránt. Gyors autómentés, autószállítás külföldről, autószállítás külföldre, Európa összes országában.

Klein-Autotransport.hu - Fuvarrendelés éjjel, nappal!
Gépjárműszállítás
http://www.gepjarmuszallitas.hu/

Cégünk a Hosza-Trade Bt. 1997-óta működik, mint családi vállalkozás, egyik profilunk az autómentés, autószállítás. Bp-en akár fél órán belül a helyszínen tudunk lenni, vidékre, külföldre 1 órán belül indulni tudunk. Munkánkat ügyfélbarát árainkon próbáljuk meg az önök rendelkezésére bocsájtani akár bel- vagy külföldön egyaránt.

Gépjárműszállítás
Eurotréler
http://www.eurotreler.hu/

Autómentő tréler, autószállítás, autómentés külföldön és belföldön. Autószállítás, autómentő, autómentés Budapesten. Autómentő szolgáltatás belföldön és külföldön, Európából vagy bármely európai országba. Autómentő járműveinkkel személyautók, terepjárók, transporterek, kisebb munkagépek, luxus-, illetve veterán autók és egyéb járművek mentését, szállítását végezzük, nemzetközi megbízások esetén is szakszerűen, 20 éves tapasztalattal.

Eurotréler
Kárász Trans
http://www.karasztrans.hu/

Kárász Trans - Autómentés, autószállítás, autótárolás, Non-Stop. Gépszállítás, motorszállítás, fuvarszervezés.

Kárász Trans
Zsiráf Autómentő
http://www.zsirafautomento.hu

Ha Ön rendszeresen vezet, akkor talán már Önnel is előfordult, hogy gépjárműve menet közben egyszer csak leállt. Ez talán az egyik legidegesítőbb dolog, ami egy sofőrrel történhet. Mi a teendő ilyenkor? Ne a barátokat, rokonokat vagy szerelőnket hívogassuk hogy segítsenek, mert azzal nem leszünk előrébb. E helyett inkább kérjünk segítséget egy hivatásos autómentőtől. Cégünk a Zsiráf Autómentő már közel 20 éve áll a bajbajutott sofőrök szolgálatára, bárhol is érje őket a baj az országban. Mivel nem csak autómentéssel foglalkozunk, hanem autószállítással is, ezért akkor is bátran hívhat ha autójának semmi baja, csupán el szeretné juttatni azt A pontból B-be. Trélereink terhelhetőségének köszönhetően akár kisteherautók szállítását is vállaljuk és az sem gond ha az úticél külföld, hiszen nemzetközi szállítást is vállalunk.

Zsiráf Autómentő
Motor Angel - Motor mentés szállítás
http://www.motorangel.hu/

Cégünk elhivatása, hogy segíteni szeretnénk a bajba jutott motorosokon, autósokon, de azoknak is, akik nem kerültek bajba... Így aztán az alábbi szolgáltatás, szolgáltatások tekintetében állunk szolgálatára nonstop, azaz 0-24-ig: motormentés, motorszállítás, quadmentés, quadszállítás, autómentés és autószállítás.

Motor Angel - Motor mentés szállítás
Autómentés és szállítás - Balogh Zsolt
http://www.automento-bazso.hu/

Balogh Zsolt vagyok, 2009 óta foglalkozom autómentéssel- és szállítással. Emellett vállalom nagyméretű berendezések, gépek, bútorok szállítását és költöztetést is. Elszállítok mindent, ami felfér a platóra illetve befér a ponyva alá. Ha bajba kerül, számíthat rám, éjjel-nappal! Szükség esetén csereautót, illetve fedett helyet tudok biztosítani maximum 9 autó tárolásához.

Autómentés és szállítás - Balogh Zsolt
Balesetem.hu - baleseti kártérítés külföldön és belföldön
https://www.balesetem.hu/

Súlyosan megsérült közlekedési balesetben? Akkor nálunk Ön a világ legmegbecsültebb embere! Ha gépjármű okozta közúti baleset vétlen sérültje, sikerdíj ellenében segítünk méltányos összegű kártérítés megszerzésében. Kérjen tőlünk segítséget a kárügyintézéshez! Telefon: +36706061355 - E-mail: bejelentes@balesetem.hu - Web: Balesetem.hu

Balesetem.hu - baleseti kártérítés külföldön és belföldön
karszakertok.hu - Kárrendező Iroda
http://www.karszakertok.hu/

Irodánk személyi sérüléssel járó balesetek (közlekedési, üzemi baleset, stb.), valamint egyéb kárigények érvényesítését vállalja. Szakembereink sokéves tapasztalata segítséget nyújt Önnek abban, hogy az Önnek járó vagyoni és nem vagyoni kártérítést sikerrel érvényesítse a kárért felelős személlyel vagy annak biztosítójával szemben.

karszakertok.hu - Kárrendező Iroda
Baleseti Kértérítés szakértője
http://baleseti-karterites.com/

Szakemberekből álló csapatunk teljes mellszélességgel kiáll ügyfeleiért és évek hosszú sora alatt megszerzett szakmai tudásával az elérhetőlegmagasabb kártérítés megfizetését éri el a lehető legrövidebb időn belül.tevékenységünkért cserébe csupán sikerdíjat számítunk fel. Tehát Önnek semmiféle anyagi kockázata nincs minket megbízni!

Baleseti Kértérítés szakértője
károsult.hu
http://www.karosult.hu/

Online kárbejelentés - Jelentse be kényelmesen otthonról az Önt ért káreseményt! Elsősorban azoknak ajánljuk, akik valamilyen közlekedési balesetet szenvedtek - akár járművezetőként, akár utasként -, és ebből kifolyólag káruk keletkezett, függetlenül attól, hogy volt biztosításuk vagy sem. Ajánljuk azoknak is, akik nem tudják érvényesíteni a biztosító társaságokkal szembeni követelésüket, és ezért jogi szakértő segítségére szorulnak. Konszensz Kárrendező és Jogi Tanácsadó Kft. - 7624 Pécs, Ifjúság útja 11

károsult.hu
Baleseti kártérítés - ügyvéd, közlekedési szakjogász
http://www.batorikallos.hu/baleseti-karterites/

Közlekedési balesetben sérültek kártérítési ügyei, szabálysértési és büntetőügyek. Dr. Bátori-Kallós Korinna ügyvéd

Baleseti kártérítés - ügyvéd, közlekedési szakjogász
A1 autómentő országos adatbázis
http://www.a1automento.hu/

Cégem, a SZASZA autómentő, kamionmentő, autókölcsönző 2004-ben létrehozta az A1 autómentő adatbázist azzal a céllal, hogy az ügyfelek - a tudakozók és szakmai tudakozók segítségével, vagy direkt módon, több Assistance szolgálat, illetve több közvetlen közelben dolgozó szolgáltató elérhetõségét tudhassák meg, így mindenki több lehetõség, árajánlat és szolgáltató közül szabadon választhasson. Autómentők, autósegély szolgálatok, autókölcsönzők és gyorsszervizek országos adatbázisa.

A1 autómentő országos adatbázis
Truck Service Plus Kft.
http://www.kamionmentes.hu/

Cégünk 2007 év végén alakult azzal a céllal, hogy a műszaki hibás, balesetben sérült, egyéb okból mozgásképtelen tehergépjárművek, kamionok, szerelvények, autóbuszok, személygépjárművek, mezőgazdasági gépek műszaki mentésében, szállításában nyújtson segítséget bajba jutott ügyfeleinknek. Egyéb tevékenységeink: - Túlméretes rakományok, szerelvények vontatása, szállítása - Kamiontárolás, személyautó tárolás, egyéb jármű tárolás - Átrakodás - Fizetési garancia biztosítása (Shell, DKV, UTA, stb. kártyák alapján) bajba jutott ügyfeleink részére, bárhol az Európai Unió területén.

Truck Service Plus Kft.
Generali - Gépjármű kárrendezés
https://www.generali.hu/Online_ugyfelszolgalat/Gepjarmu_karrendezes.aspx

Az alábbi oldalakon szeretnénk Önöknek tájékoztatást nyújtani a gépjármű kárrendezés legfontosabb lépéseiről, egy káresemény bekövetkezése utáni legfontosabb teendőkről, a kárbejelentés különböző lehetőségeiről, a kárrendezéshez szükséges nyomtatványokról, partnerszervizeinkről, valamint szélvédő- és egyéb üvegkárok javításával foglalkozó partnereinkről. Oldalainkon információt találhatnak, hogy mit is takar valójában a sokat hangoztatott "aktív kárrendezés" kifejezés, milyen esetekben vehető igénybe bérgépjármű kötelező gépjármű-felelősségbiztosításra térülő károk esetében, valamint, hogy mi a teendő, ha gépjárművüket külföldön éri káresemény, illetve ha egy külföldi rendszámú gépjárművel okoznak Önöknek kárt.

Generali - Gépjármű kárrendezés
Kamionmento.hu - Nemzetközi kamionmentés 0-24
http://www.kamionmento.hu/

Nemzetközi kamionmentés - buszmentés 0-24 - Truck and Town. Műszaki mentés. Túlméretes, speciális áruk (pl. munkagépek, daruk, trafóállomások) szállítása engedélybeszerzéssel, bel- és külföldön.

Kamionmento.hu - Nemzetközi kamionmentés 0-24
Lemmy, az őrangyal - TotalCar
http://totalcar.hu/tesztek/haszon/kamionmento/

Haszongépjármű teszt - TotalCar. A motörheades Lemmy-szakáll azonnal szimpatikussá tette Imre Istvánt, a kedves fegyverneki vállalkozót. István különleges munkát végez egy igazán különleges járművel: övé az első és egyetlen nagy teljesítményű négytengelyes Kamionmentő...Az olasz Omars speciálisan kamionmentéshez készíti felépítményeit, ezek többféle típusú alvázra építhetők. Esetünkben az alap egy alacsonyfülkés, 420 lóerős, négytengelyes Scania. Ahogy István mondja, a négy tengely nem azért kell, hogy a kerekek mindenképpen eltalálják a szöget, hanem hogy a lehető legstabilabb legyen az alap, amire a legerősebb felépítmény kerül.

Lemmy, az őrangyal - TotalCar
Autómentés: vontatott rendrakás
http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2010/05/24/automentes_vontatott_rendrakas/

Leáldozóban a gereblyézők, hiénázók, lehúzók és besúgók kora. Tényleg sikerül rendet tenni az éveken át botrányoktól hangos autómentésben? A piaci szereplők számának növekedése, a lehúzásra építő hiénák elszaporodása nyomán egyre ádázabb verseny indult a roncsokért, lerobbant kocsikért, különösen a sok munkával kecsegtető, zsúfolt tranzitútvonalakon. Az autómentős cégek küzdelme évről évre durvult, időnként pedig a szó szoros értelmében harcba csapott át.

Autómentés: vontatott rendrakás
Molnár Trans Autómentés - Kecskemét
http://molnartrans.hu/

Molnár Trans Kft. Autómentés, kamionmentés. 6000 Kecskemét, Mátyás király krt. 10 Tel.: 70/33-88-500, fax: 76/708-709 Telephely: Kecskemét, Parasztfőiskola 7/d

Molnár Trans Autómentés - Kecskemét
SzaSza autómentő
http://www.szaszaautomento.hu/

A SzaSza autómentő - kamionmentő - autókölcsönző tevékenységei az autómentés, kamionmentés, segélyszolgálat. Autószállítás Európában és akár a tengerentúlról is.

SzaSza autómentő
Iveco - Levantex Kft. Non-Stop mentés
http://www.iveco-levantex.hu/szerviz/non-stop-mentes/altalanos-informaciok

A Levantex Kft. az országúti segítségnyújtás egyedülállóan rugalmas formáját kínálja az Ön számára a nap 24 órájában. A segélykérő telefonon keresztül egy olyan képzett csapat áll az Ön rendelkezésére, akik több éves szakmai és Assistance tapasztalatukkal képesek a hiba gyors telefonon történő diagnosztizálására majd a javításhoz szükséges alkatrészekkel és az IVECO gyár által felszerelt országúti mentőautóval a hiba helyszínen történő elhárítására.

Iveco - Levantex Kft. Non-Stop mentés
Autóspanasz
http://www.autospanasz.hu/

Autósok panaszos oldala, ahol egymással megoszthatják tapasztalataikat, segíthetnek az autókkal, közlekedéssel felmerülő ügyes-bajos dolgaikban.

Autóspanasz
Elsosegelyhely.hu
http://www.elsosegelyhely.hu/

Elsősegély információs portál. Mindenkivel előfordulhat, hogy ismerősei, szerettei közül rosszul lesz valaki, esetleg kisebb vagy komolyabb baleset áldozatává válnak. Vajon abban a feszült helyzetben elsősegélynyújtóként hogyan fog Ön reagálni, tudni fogja hogy mi a teendője, milyen műveleteket kell végrehajtania, melyekkel akár életeket is menthet?

Elsosegelyhely.hu
Ki segít, ha lerobbansz?
http://www.vezess.hu/magazin/ki_segit_ha_lerobbansz/8787/

Autóklubunk 106 éves hagyományaitól büszkén dagadhat a magyar kebel, de kik vannak még egyáltalán benne és hogy csinálják ezt Nyugaton? És mi történik, ha netán bekrepál az autónk?

Ki segít, ha lerobbansz?
Service 24 - Kamionmentés 0-24 óráig
http://service24.hu/

A Service 24 Kft-t 1995-ben alapítottuk a már négy éve működő vállalkozásunk jogutódjaként, több évtizedes, a szakmában szerzett tapasztalatunkra és szakértelmünkre alapozva. Kezdetben egy bérelt vontatóval dolgoztunk, jelenleg két saját vontatónk van, és 10 alkalmazottat foglalkoztatunk. Az első magánvállalkozók között voltunk Magyarországon, akik haszonjárművek (teherautók, autóbuszok, kamionok) műszaki mentésével foglalkoztak, és nyugodtan állíthatjuk, hogy élvonalbeli pozíciónkat a mai napig megtartottuk.

Service 24 - Kamionmentés 0-24 óráig
Szabolcs Volán Zrt. - Műszaki mentés
http://www.szabolcsvolan.hu/muszak/mentes.htm

Szabolcs Volán Zrt. - Haszongépjármű mentés és javítás. Együttműködési megállapodásunk van a SERVICE 0-24 Magyarország Kft.-vel a hozzájuk forduló ügyfelek részére magyarországi, illetve határ közeli haszongépjárművek javítására, országúti hibaelhárításra, illetve műszaki segítségnyújtásra.

Szabolcs Volán Zrt. - Műszaki mentés
Tisza Volán Zrt.
http://www.tiszavolan.hu/Default.aspx?pg=MenuDetail&sm=614

3,5 T feletti járművek mentése! Belföldön és külföldön egyaránt a nap 24 órájában. - Alvállalkozóink segítségével megoldjuk az áruk átrakodását, személyi mentést végzünk, valamint másik kamiont tudunk biztosítani. - Szerződött partnerei vagyunk a szegedi Renault, Mercedes, Scania, DAF, MAN, Volvo márkaszervizeknek, valamint a SERVICE 24-nek, ASSISTRUCK-nak és az autópálya rendőrségnek.

Tisza Volán Zrt.
Assis Truck Szolgáltató Kft.
http://assist.hu/

- A műszaki hiba, vagy baleset okozta krízishelyzet felszámolása (a jármű kimentéséhez, kiemeléséhez szükséges technikai eszközök és a személyzet biztosítása, a szükséges intézkedés megtétele a hatóságok felé, pl.: útlezárás, illetve mentő, tűzoltó értesítése) - Helyszíni javítás vagy szerelőműhelybe szállítás - A meghibásodott, vagy sérült jármű szállítása, tárolása - Kapcsolattartás a javítóműhellyel és a jármű tulajdonosával, üzembentartójával, a hozzátartozókkal - Menetképtelen jármű hazaszállítása - Pót-gépkocsivezető küldése - A gépkocsivezető elszállásolásának megszervezése, hazautazási költségtérítés - A sérült személy egészségügyi ellátásának, hazaszállításának megszervezése

Assis Truck Szolgáltató Kft.
Optimum Tréler Közúti Fuvarozó Kft.
http://www.automentes.eu/

Cégünk személy, kistehergépkocsik, utánfutók, motorkerékpárok, munkagépek és egyéb járművek mentését vagy szállítását vállalja garanciával, rövid határidővel belföldön és külföldön egyaránt. Magas színvonalon, korszerű járműparkkal, szakképzett udvarias kiszolgálással és kedvező árakkal állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Szolgáltatásainkat az év minden napján 0-24 óráig igénybevehetik. Műhelyünk címe: 1037 Budapest, Bécsi út 296/B

Optimum Tréler Közúti Fuvarozó Kft.
Karambol? - Mit tegyek utána?
http://www.autostitkok.hu/autos_cikkek_karambol.html

Autós titkok, tanácsok és leleplező írások. Néhány dolog, amit feltétlenül tegyen meg, ha autójával baleset éri! Egy valós eset leírása, és sokszázezer forintos tanulságok...

Karambol? - Mit tegyek utána?
Box-Color Kft.
http://www.autokarrendezes.hu/

A káresemény bekövetkezésekor az első teendő a baleseti (kék-sárga) bejelentő helyes kitöltése. A felelősség elismerésének tényét a megjegyzés rovatban (alul) alá kell íratni azzal a gépjárművezetővel, aki a balesetet okozta. Amennyiben a felelősség elismerésére egyik fél sem hajlandó, úgy annak ellenére, hogy ha személyi sérülés nem is történt, rendőrt kell hívni...

Box-Color Kft.
Gépjármű kárrendezés változásai 2011-től
http://biztositaskotelezo.hu/gepjarmu-karrendezes-valtozas-csak-2011-tol

Elfogadta a parlament azt a törvényi szabályozást, amely alapján a gépjármű kárrendezés drasztikusan változni fog 2011-től. A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) főtitkára, Trunkó Barnabás bízik abban, hogy addig még módosulhat a törvény, mivel több pontban kifogásolták a tövényi változást, illetve ezekkel a biztosító társaságok sem értenek egyet.

Gépjármű kárrendezés változásai 2011-től
CASCO biztosítás
http://biztositaskotelezo.hu/casco-biztositas

A CASCO biztosítás a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással szemben a saját hibás töréskárok, természeti károk, illetve lopáskárok esetén térít. A CASCO biztosítások ma már elég széles körben variálhatók, így mindenki megtalálhatja a számára optimális biztosítási fedezetet nyújtó CASCO terméket.

CASCO biztosítás
Online Casco biztosítás
http://www.biztositas.hu/Casco-biztositas.html

Online Casco biztosítás kötés, biztosítás kalkulátor, hasznos információk. A CASCO biztosítási szerződés célja, hogy a tulajdonunkban, használatunkban levő gépjárműben (leggyakrabban személyautóban) keletkezett károkat megtérítse.

Online Casco biztosítás
Kötelező biztosítás kárrendezés - Fórum
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9017405

Kötelező biztosítás kárrendezés - Index Fórum - Tapasztalatok, vélemények.

Kötelező biztosítás kárrendezés - Fórum
Gépjármű kárrendezés
http://www.gepjarmukarrendezes.hu/

Gépjárműjével történt káreseménye kapcsán segítünk önnek a kárbejelentés, kárfelvétel, autójavítás,kárrendezés útvesztőjében eligazodni. Válassza ki szolgáltatásaink közül amire szüksége van!

Gépjármű kárrendezés
Hosszabb a kárrendezés, ha...
http://hvg.hu/gazdasag/20100429_karrendezes_kulfoldi_rendszam

Magyarország útjain egyre több a külföldi rendszámú, de magyar állampolgár által vezetett autó. Az első hullámban érkező szlovák rendszámú járművek áradata után megjelentek a német, osztrák és ukrán rendszámú kocsik, de már tengeren túli rendszámok is feltűnnek. Ha a találkozás „káreseményhez” vezet, bonyolult ügymenetnek nézünk elébe — a K&H Biztosító szakértői véleménye szerint.

Hosszabb a kárrendezés, ha...
Magyar AutóKlub
http://www.autoklub.hu/

A Magyar Autóklub hivatalos weboldala. Műszaki állomások, segélyszolgálat, klubtagság.

Magyar AutóKlub
Scorpio Kft. - Figyelmeztető jelzések, lámpák
http://www.scorpio.hu/

Vision Alert 1994-ben kezdte megvilágító termékek gyártását. Azóta a legújabb és leghatékonyabb megvilágítási megoldások tervezésével és gyártásával nyújt ügyfeleinek nagy hatósugarú láthatóságot és ezzel együtt fokozott biztonságot az egész világon. Termékei fő csoportjai a villogók és fényhidak, továbbá biztonsági tolatók teljes skáláját kínálja a figyelmeztető jelzésekhez kapcsolódó termékekkel együtt.

Scorpio Kft. - Figyelmeztető jelzések, lámpák
Truck Shop - Kamion felszerelések
http://www.convoytruck.hu/index.php?page=/nml/hangfeny/villogo.nml

Truck Shop - Kamion felszerelések, kamionosbolt, villogó lámpák, forgófények...

Truck Shop - Kamion felszerelések
Klein-Autotransport.hu - Fuvarrendelés éjjel, nappal!
http://www.klein-autotransport.hu/

Személygépkocsi és kisteherautó szállítása 3,5 tonnáig külföldről és külföldre egyaránt. Gyors autómentés, autószállítás külföldről, autószállítás külföldre, Európa összes országában.

Klein-Autotransport.hu - Fuvarrendelés éjjel, nappal!
Gépjárműszállítás
http://www.gepjarmuszallitas.hu/

Cégünk a Hosza-Trade Bt. 1997-óta működik, mint családi vállalkozás, egyik profilunk az autómentés, autószállítás. Bp-en akár fél órán belül a helyszínen tudunk lenni, vidékre, külföldre 1 órán belül indulni tudunk. Munkánkat ügyfélbarát árainkon próbáljuk meg az önök rendelkezésére bocsájtani akár bel- vagy külföldön egyaránt.

Gépjárműszállítás
Eurotréler
http://www.eurotreler.hu/

Autómentő tréler, autószállítás, autómentés külföldön és belföldön. Autószállítás, autómentő, autómentés Budapesten. Autómentő szolgáltatás belföldön és külföldön, Európából vagy bármely európai országba. Autómentő járműveinkkel személyautók, terepjárók, transporterek, kisebb munkagépek, luxus-, illetve veterán autók és egyéb járművek mentését, szállítását végezzük, nemzetközi megbízások esetén is szakszerűen, 20 éves tapasztalattal.

Eurotréler
Kárász Trans
http://www.karasztrans.hu/

Kárász Trans - Autómentés, autószállítás, autótárolás, Non-Stop. Gépszállítás, motorszállítás, fuvarszervezés.

Kárász Trans
Hirdetések
Oldal leírása
automentes.wyw.hu: Autómentés katalógus, autómentés információk, autómentő cégek listája.
Gyűjteményünkben 101 válogatott autómentés, autómentő témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 101 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 1972