Top 40 legnépszerűbb link > Autómentés, autómentő - wyw.hu

Szponzorált linkek
Autó.wyw.hu
http://auto.wyw.hu/

Autó, gépkocsi katalógus: autós témával foglalkozó weboldalak válogatott gyűjteménye. Autó vásárlás, kereskedések és hirdetések, alkatrészek, szervizek, bontók. Autó felszerelések, gumik. Kölcsönzők, biztosítás, autós iskolák. Autó márkák, régi, veterán kocsik.

Autó.wyw.hu
Autó szervizek
http://szerviz.wyw.hu/auto/

Autó szerviz tippek, válogatott autószerviz oldalak. Javító műhelyek, szalonok Budapesten és vidéken egyaránt.

Autó szervizek
Szállítás.wyw.hu
http://szallitas.wyw.hu/

Belföldi és nemzetközi szállítók, fuvarozók. Autókölcsönzés és sofőrszolgáltatás, ha autó nélkül maradtál.

Szállítás.wyw.hu
Motor.wyw.hu
http://motor.wyw.hu/

Motor katalógus: motorokkal, alkatrészekkel, motorsportokkal kapcsolatos weboldalak egy helyen. Motoros találkozók, klubok, túrák és szervizek. Új és használt motorok, motormárkák és ruházat.

Motor.wyw.hu
Biztosítás.wyw.hu
http://biztositas.wyw.hu/

Biztosítások nélkül ma már kockázatos autóval közlekedni, utazni, ingatlant birtokolni, jövőt tervezni. Ne kerüljön kellemetlen helyzetbe! Hogy megtaláld a számodra legjobb biztosítást, oldalunk jó kiindulópont lehet számodra! Biztosításokkal foglalkozó oldalak egy helyen: élet, egészség, nyugdíj, baleset, utazás, lakás, gépjármű biztosítások. Kalkulátorok, biztosítás kötés.

Biztosítás.wyw.hu
Truck Shop - Kamion felszerelések
http://www.convoytruck.hu/index.php?page=/nml/hangfeny/villogo.nml

Truck Shop - Kamion felszerelések, kamionosbolt, villogó lámpák, forgófények...

Truck Shop - Kamion felszerelések
Kamionmentő, autómentő felépítmények
http://vazsanzo.hu/

Cégünk jármű kereskedelem mellett, járműjavítást és jármű felépítménygyártást is vállal. Megrendelőink az ország minden területéről megtalálnak, jó referenciáink vannak állami és magáncégeknél is. Üzletpolitikánk alapja, hogy a megrendelő megelégedettsége a legjobb reklám számunkra. Vállajuk járművek gyártását, javítását, átalakítását, daruk, egyéb különleges felépítmények felszerelését, haszonjárművek műszaki vizsgára való felkészítését.

Kamionmentő, autómentő felépítmények
Scorpio Kft. - Figyelmeztető jelzések, lámpák
http://www.scorpio.hu/

Vision Alert 1994-ben kezdte megvilágító termékek gyártását. Azóta a legújabb és leghatékonyabb megvilágítási megoldások tervezésével és gyártásával nyújt ügyfeleinek nagy hatósugarú láthatóságot és ezzel együtt fokozott biztonságot az egész világon. Termékei fő csoportjai a villogók és fényhidak, továbbá biztonsági tolatók teljes skáláját kínálja a figyelmeztető jelzésekhez kapcsolódó termékekkel együtt.

Scorpio Kft. - Figyelmeztető jelzések, lámpák
Zsiráf Autómentő
http://www.zsirafautomento.hu

Ha Ön rendszeresen vezet, akkor talán már Önnel is előfordult, hogy gépjárműve menet közben egyszer csak leállt. Ez talán az egyik legidegesítőbb dolog, ami egy sofőrrel történhet. Mi a teendő ilyenkor? Ne a barátokat, rokonokat vagy szerelőnket hívogassuk hogy segítsenek, mert azzal nem leszünk előrébb. E helyett inkább kérjünk segítséget egy hivatásos autómentőtől. Cégünk a Zsiráf Autómentő már közel 20 éve áll a bajbajutott sofőrök szolgálatára, bárhol is érje őket a baj az országban. Mivel nem csak autómentéssel foglalkozunk, hanem autószállítással is, ezért akkor is bátran hívhat ha autójának semmi baja, csupán el szeretné juttatni azt A pontból B-be. Trélereink terhelhetőségének köszönhetően akár kisteherautók szállítását is vállaljuk és az sem gond ha az úticél külföld, hiszen nemzetközi szállítást is vállalunk.

Zsiráf Autómentő
Balesetem.hu - baleseti kártérítés külföldön és belföldön
https://www.balesetem.hu/

Súlyosan megsérült közlekedési balesetben? Akkor nálunk Ön a világ legmegbecsültebb embere! Ha gépjármű okozta közúti baleset vétlen sérültje, sikerdíj ellenében segítünk méltányos összegű kártérítés megszerzésében. Kérjen tőlünk segítséget a kárügyintézéshez! Telefon: +36706061355 - E-mail: bejelentes@balesetem.hu - Web: Balesetem.hu

Balesetem.hu - baleseti kártérítés külföldön és belföldön
Autómentés videók
http://www.autosforum.hu/autos-video/automentes-automentok-video.html

autósfórum.hu - Autómentés, autómentők, kamionmentés videók.

Autómentés videók
Truck Service Plus Kft.
http://www.kamionmentes.hu/

Cégünk 2007 év végén alakult azzal a céllal, hogy a műszaki hibás, balesetben sérült, egyéb okból mozgásképtelen tehergépjárművek, kamionok, szerelvények, autóbuszok, személygépjárművek, mezőgazdasági gépek műszaki mentésében, szállításában nyújtson segítséget bajba jutott ügyfeleinknek. Egyéb tevékenységeink: - Túlméretes rakományok, szerelvények vontatása, szállítása - Kamiontárolás, személyautó tárolás, egyéb jármű tárolás - Átrakodás - Fizetési garancia biztosítása (Shell, DKV, UTA, stb. kártyák alapján) bajba jutott ügyfeleink részére, bárhol az Európai Unió területén.

Truck Service Plus Kft.
Magyar AutóKlub
http://www.autoklub.hu/

A Magyar Autóklub hivatalos weboldala. Műszaki állomások, segélyszolgálat, klubtagság.

Magyar AutóKlub
Autómentés: vontatott rendrakás
http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2010/05/24/automentes_vontatott_rendrakas/

Leáldozóban a gereblyézők, hiénázók, lehúzók és besúgók kora. Tényleg sikerül rendet tenni az éveken át botrányoktól hangos autómentésben? A piaci szereplők számának növekedése, a lehúzásra építő hiénák elszaporodása nyomán egyre ádázabb verseny indult a roncsokért, lerobbant kocsikért, különösen a sok munkával kecsegtető, zsúfolt tranzitútvonalakon. Az autómentős cégek küzdelme évről évre durvult, időnként pedig a szó szoros értelmében harcba csapott át.

Autómentés: vontatott rendrakás
Gépjárműszállítás
http://www.gepjarmuszallitas.hu/

Cégünk a Hosza-Trade Bt. 1997-óta működik, mint családi vállalkozás, egyik profilunk az autómentés, autószállítás. Bp-en akár fél órán belül a helyszínen tudunk lenni, vidékre, külföldre 1 órán belül indulni tudunk. Munkánkat ügyfélbarát árainkon próbáljuk meg az önök rendelkezésére bocsájtani akár bel- vagy külföldön egyaránt.

Gépjárműszállítás
Toman Abschleppdienst - Wien
http://www.toman.co.at/

Toman Abschleppdienst - Bécs - Ausztria. Autómentés, szerviz éjjel-nappal.

Toman Abschleppdienst - Wien
Iveco - Levantex Kft. Non-Stop mentés
http://www.iveco-levantex.hu/szerviz/non-stop-mentes/altalanos-informaciok

A Levantex Kft. az országúti segítségnyújtás egyedülállóan rugalmas formáját kínálja az Ön számára a nap 24 órájában. A segélykérő telefonon keresztül egy olyan képzett csapat áll az Ön rendelkezésére, akik több éves szakmai és Assistance tapasztalatukkal képesek a hiba gyors telefonon történő diagnosztizálására majd a javításhoz szükséges alkatrészekkel és az IVECO gyár által felszerelt országúti mentőautóval a hiba helyszínen történő elhárítására.

Iveco - Levantex Kft. Non-Stop mentés
Kamionmento.hu - Nemzetközi kamionmentés 0-24
http://www.kamionmento.hu/

Nemzetközi kamionmentés - buszmentés 0-24 - Truck and Town. Műszaki mentés. Túlméretes, speciális áruk (pl. munkagépek, daruk, trafóállomások) szállítása engedélybeszerzéssel, bel- és külföldön.

Kamionmento.hu - Nemzetközi kamionmentés 0-24
Service 24 - Kamionmentés 0-24 óráig
http://service24.hu/

A Service 24 Kft-t 1995-ben alapítottuk a már négy éve működő vállalkozásunk jogutódjaként, több évtizedes, a szakmában szerzett tapasztalatunkra és szakértelmünkre alapozva. Kezdetben egy bérelt vontatóval dolgoztunk, jelenleg két saját vontatónk van, és 10 alkalmazottat foglalkoztatunk. Az első magánvállalkozók között voltunk Magyarországon, akik haszonjárművek (teherautók, autóbuszok, kamionok) műszaki mentésével foglalkoztak, és nyugodtan állíthatjuk, hogy élvonalbeli pozíciónkat a mai napig megtartottuk.

Service 24 - Kamionmentés 0-24 óráig
Autómentés
http://automentesszallitas.hu/

Gondolkodjon előre, hogy ne érje váratlanul, ha autója egyik percről a másikra pácban hagyja. A megelőzésnek nemcsak arra kell kiterjednie, hogy gépjárműve műszaki állapotára odafigyel. Hiszen nincs minden problémának előjele, bármikor előfordulhat kisebb mechanikai hiba, amit Ön nem biztos, hogy el tud hárítani. Ha felkeresi honlapunkat, akkor ezekre a helyzetekre is fel tud készülni, mert megismerheti autómentési szolgáltatásunkat, elérhetőségünket.

Autómentés
Autómentés és szállítás - Balogh Zsolt
http://www.automento-bazso.hu/

Balogh Zsolt vagyok, 2009 óta foglalkozom autómentéssel- és szállítással. Emellett vállalom nagyméretű berendezések, gépek, bútorok szállítását és költöztetést is. Elszállítok mindent, ami felfér a platóra illetve befér a ponyva alá. Ha bajba kerül, számíthat rám, éjjel-nappal! Szükség esetén csereautót, illetve fedett helyet tudok biztosítani maximum 9 autó tárolásához.

Autómentés és szállítás - Balogh Zsolt
Molnár Trans Autómentés - Kecskemét
http://molnartrans.hu/

Molnár Trans Kft. Autómentés, kamionmentés. 6000 Kecskemét, Mátyás király krt. 10 Tel.: 70/33-88-500, fax: 76/708-709 Telephely: Kecskemét, Parasztfőiskola 7/d

Molnár Trans Autómentés - Kecskemét
karszakertok.hu - Kárrendező Iroda
http://www.karszakertok.hu/

Irodánk személyi sérüléssel járó balesetek (közlekedési, üzemi baleset, stb.), valamint egyéb kárigények érvényesítését vállalja. Szakembereink sokéves tapasztalata segítséget nyújt Önnek abban, hogy az Önnek járó vagyoni és nem vagyoni kártérítést sikerrel érvényesítse a kárért felelős személlyel vagy annak biztosítójával szemben.

karszakertok.hu - Kárrendező Iroda
Ki segít, ha lerobbansz?
http://www.vezess.hu/magazin/ki_segit_ha_lerobbansz/8787/

Autóklubunk 106 éves hagyományaitól büszkén dagadhat a magyar kebel, de kik vannak még egyáltalán benne és hogy csinálják ezt Nyugaton? És mi történik, ha netán bekrepál az autónk?

Ki segít, ha lerobbansz?
Kárász Trans
http://www.karasztrans.hu/

Kárász Trans - Autómentés, autószállítás, autótárolás, Non-Stop. Gépszállítás, motorszállítás, fuvarszervezés.

Kárász Trans
Autómentés 0-24
http://www.automentes24.hu/

Autómentés non-stop! Gépszállítás 1-12 tonnáig. Legyen szó karambolos szállításról, javításra váró jármű műhelybe szállításáról, külföldön bajba került autó mentéséről, bátran hívhat. Azonnal indulunk és segítünk.

Autómentés 0-24
Schröder Hamburg - Németország
http://www.schroeder-hamburg.de/

Willkommen bei Schröder Hamburg! Autómentés éjjel-nappal. Autó és kamionmentés, szerviz.

Schröder Hamburg - Németország
SzaSza autómentő
http://www.szaszaautomento.hu/

A SzaSza autómentő - kamionmentő - autókölcsönző tevékenységei az autómentés, kamionmentés, segélyszolgálat. Autószállítás Európában és akár a tengerentúlról is.

SzaSza autómentő
Assis Truck Szolgáltató Kft.
http://assist.hu/

- A műszaki hiba, vagy baleset okozta krízishelyzet felszámolása (a jármű kimentéséhez, kiemeléséhez szükséges technikai eszközök és a személyzet biztosítása, a szükséges intézkedés megtétele a hatóságok felé, pl.: útlezárás, illetve mentő, tűzoltó értesítése) - Helyszíni javítás vagy szerelőműhelybe szállítás - A meghibásodott, vagy sérült jármű szállítása, tárolása - Kapcsolattartás a javítóműhellyel és a jármű tulajdonosával, üzembentartójával, a hozzátartozókkal - Menetképtelen jármű hazaszállítása - Pót-gépkocsivezető küldése - A gépkocsivezető elszállásolásának megszervezése, hazautazási költségtérítés - A sérült személy egészségügyi ellátásának, hazaszállításának megszervezése

Assis Truck Szolgáltató Kft.
Árkádia Futárszolgálat
http://www.arkadiafutar.hu

Motormentés az Árkádia Contact Fuvarozási Bt-től. Ha elakadt a motor, vagy műszaki hibás és el kell a szervizbe szállítani forduljon bizalommal hozzánk. 3 szállítójárművünk is alkalmas motormentésre, így biztosan találunk szabad autót, amelyik a szállítást el tudja végezni.

Árkádia Futárszolgálat
Gépjármű kárrendezés változásai 2011-től
http://biztositaskotelezo.hu/gepjarmu-karrendezes-valtozas-csak-2011-tol

Elfogadta a parlament azt a törvényi szabályozást, amely alapján a gépjármű kárrendezés drasztikusan változni fog 2011-től. A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) főtitkára, Trunkó Barnabás bízik abban, hogy addig még módosulhat a törvény, mivel több pontban kifogásolták a tövényi változást, illetve ezekkel a biztosító társaságok sem értenek egyet.

Gépjármű kárrendezés változásai 2011-től
Enzo Transcar
http://www.enzotranscar.hu/

Különleges szállítmányok (pl. balesetes-, verseny-, veteránautó, motor, munkagépek) kezelése. Megbízható, gyors szállítás és mentés országon belül és egész Európa területén. Szakképzett és nagy gyakorlattal rendelkező sofőrökkel dolgozunk. Megrendelőink autóinak biztonságáról cégünk gondoskodik, külön kérésre egész Európára kiterjedő rakomány biztosítással.

Enzo Transcar
Tisza Volán Zrt.
http://www.tiszavolan.hu/Default.aspx?pg=MenuDetail&sm=614

3,5 T feletti járművek mentése! Belföldön és külföldön egyaránt a nap 24 órájában. - Alvállalkozóink segítségével megoldjuk az áruk átrakodását, személyi mentést végzünk, valamint másik kamiont tudunk biztosítani. - Szerződött partnerei vagyunk a szegedi Renault, Mercedes, Scania, DAF, MAN, Volvo márkaszervizeknek, valamint a SERVICE 24-nek, ASSISTRUCK-nak és az autópálya rendőrségnek.

Tisza Volán Zrt.
Optimum Tréler Közúti Fuvarozó Kft.
http://www.automentes.eu/

Cégünk személy, kistehergépkocsik, utánfutók, motorkerékpárok, munkagépek és egyéb járművek mentését vagy szállítását vállalja garanciával, rövid határidővel belföldön és külföldön egyaránt. Magas színvonalon, korszerű járműparkkal, szakképzett udvarias kiszolgálással és kedvező árakkal állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Szolgáltatásainkat az év minden napján 0-24 óráig igénybevehetik. Műhelyünk címe: 1037 Budapest, Bécsi út 296/B

Optimum Tréler Közúti Fuvarozó Kft.
Autómentő - Pécs
http://www.pecsiautomento.hu/

pecsiautomento.hu - Non-Stop Autó mentés, szállítás, belföldön és külföldön egyaránt.

Autómentő - Pécs
Angyalok sárga villogóval
http://www.origo.hu/auto/20071008-sarga-angyalok-versenye-2007.html

A felszerelés és a segélyautó típusa változott az évek folyamán, a küldetés viszont nem: segíteni a bajba jutott autóson. A régió legjobb sárga angyalai mérték össze tudásukat a Budapesten rendezett versenyben.

Angyalok sárga villogóval
Lupa non-stop autómentő
http://www.auto-mentes.eu

Éjjel-nappal vállalunk autómentést és gépszállítást Budapesten és határain kívül. Hívása után igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érni.

Lupa non-stop autómentő
A1 autómentő országos adatbázis
http://www.a1automento.hu/

Cégem, a SZASZA autómentő, kamionmentő, autókölcsönző 2004-ben létrehozta az A1 autómentő adatbázist azzal a céllal, hogy az ügyfelek - a tudakozók és szakmai tudakozók segítségével, vagy direkt módon, több Assistance szolgálat, illetve több közvetlen közelben dolgozó szolgáltató elérhetõségét tudhassák meg, így mindenki több lehetõség, árajánlat és szolgáltató közül szabadon választhasson. Autómentők, autósegély szolgálatok, autókölcsönzők és gyorsszervizek országos adatbázisa.

A1 autómentő országos adatbázis
Szabolcs Volán Zrt. - Műszaki mentés
http://www.szabolcsvolan.hu/muszak/mentes.htm

Szabolcs Volán Zrt. - Haszongépjármű mentés és javítás. Együttműködési megállapodásunk van a SERVICE 0-24 Magyarország Kft.-vel a hozzájuk forduló ügyfelek részére magyarországi, illetve határ közeli haszongépjárművek javítására, országúti hibaelhárításra, illetve műszaki segítségnyújtásra.

Szabolcs Volán Zrt. - Műszaki mentés
Magyarországi Autómentő Szolgálat
http://www.automentoszolgalat.hu/

MASZ Kft. - A Magyarországi Autómentő Szolgálat 0-24 óráig áll az egész ország területén közel 200 járművel a bajbajutottak rendelkezésére!

Magyarországi Autómentő Szolgálat
Generali - Gépjármű kárrendezés
https://www.generali.hu/Online_ugyfelszolgalat/Gepjarmu_karrendezes.aspx

Az alábbi oldalakon szeretnénk Önöknek tájékoztatást nyújtani a gépjármű kárrendezés legfontosabb lépéseiről, egy káresemény bekövetkezése utáni legfontosabb teendőkről, a kárbejelentés különböző lehetőségeiről, a kárrendezéshez szükséges nyomtatványokról, partnerszervizeinkről, valamint szélvédő- és egyéb üvegkárok javításával foglalkozó partnereinkről. Oldalainkon információt találhatnak, hogy mit is takar valójában a sokat hangoztatott "aktív kárrendezés" kifejezés, milyen esetekben vehető igénybe bérgépjármű kötelező gépjármű-felelősségbiztosításra térülő károk esetében, valamint, hogy mi a teendő, ha gépjárművüket külföldön éri káresemény, illetve ha egy külföldi rendszámú gépjárművel okoznak Önöknek kárt.

Generali - Gépjármű kárrendezés
Gépjármű kárrendezés
http://www.gepjarmukarrendezes.hu/

Gépjárműjével történt káreseménye kapcsán segítünk önnek a kárbejelentés, kárfelvétel, autójavítás,kárrendezés útvesztőjében eligazodni. Válassza ki szolgáltatásaink közül amire szüksége van!

Gépjármű kárrendezés
Ködi Autó Kft. Budapest
http://kodi-automentes.net/

Cégünk profílja: autómentés és különféle gép, jármű, eszköz szállítás. Budapesten (XV. ker.)15-45 percen belül tudunk kiállni az autómentő, szállító munkára. Vidéki és külföldi szállítási feladatoknál egyeztetés után azonnal tudunk indulni. Balesetes/karambolos, sérült gépkocsi szállítás és mentés gyorsan pontosan!

Ködi Autó Kft. Budapest
Molnár Trans - Kecskemét
http://www.molnartrans.hu/

Molnár Trans - Kecskemét. Autómentés, kamionmentés, Non-Stop!

Molnár Trans - Kecskemét
Tutu Car bt
http://tutucar.hu/automentes_adony_fejer_megye/

10 percen belüli mentés az M6-os autópálya mentén. A telephely Fejér megyében Adonyban található

Tutu Car bt
Hirdetések
Oldal leírása
automentes.wyw.hu: Autómentés katalógus, autómentés információk, autómentő cégek listája.
Gyűjteményünkben 101 válogatott autómentés, autómentő témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 101 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 1972