Hírek, érdekességek > Autómentés, autómentő - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hírek, érdekességek > 8 weboldal. Kategória leírása: Hírek, cikkek, érdekességek az autómentés világából.

automentes.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Autómentés videók
http://www.autosforum.hu/autos-video/automentes-automentok-video.html

autósfórum.hu - Autómentés, autómentők, kamionmentés videók.

Autómentés videók
Autómentés: vontatott rendrakás
http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2010/05/24/automentes_vontatott_rendrakas/

Leáldozóban a gereblyézők, hiénázók, lehúzók és besúgók kora. Tényleg sikerül rendet tenni az éveken át botrányoktól hangos autómentésben? A piaci szereplők számának növekedése, a lehúzásra építő hiénák elszaporodása nyomán egyre ádázabb verseny indult a roncsokért, lerobbant kocsikért, különösen a sok munkával kecsegtető, zsúfolt tranzitútvonalakon. Az autómentős cégek küzdelme évről évre durvult, időnként pedig a szó szoros értelmében harcba csapott át.

Autómentés: vontatott rendrakás
Ki segít, ha lerobbansz?
http://www.vezess.hu/magazin/ki_segit_ha_lerobbansz/8787/

Autóklubunk 106 éves hagyományaitól büszkén dagadhat a magyar kebel, de kik vannak még egyáltalán benne és hogy csinálják ezt Nyugaton? És mi történik, ha netán bekrepál az autónk?

Ki segít, ha lerobbansz?
Gépjármű kárrendezés változásai 2011-től
http://biztositaskotelezo.hu/gepjarmu-karrendezes-valtozas-csak-2011-tol

Elfogadta a parlament azt a törvényi szabályozást, amely alapján a gépjármű kárrendezés drasztikusan változni fog 2011-től. A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) főtitkára, Trunkó Barnabás bízik abban, hogy addig még módosulhat a törvény, mivel több pontban kifogásolták a tövényi változást, illetve ezekkel a biztosító társaságok sem értenek egyet.

Gépjármű kárrendezés változásai 2011-től
Angyalok sárga villogóval
http://www.origo.hu/auto/20071008-sarga-angyalok-versenye-2007.html

A felszerelés és a segélyautó típusa változott az évek folyamán, a küldetés viszont nem: segíteni a bajba jutott autóson. A régió legjobb sárga angyalai mérték össze tudásukat a Budapesten rendezett versenyben.

Angyalok sárga villogóval
Lemmy, az őrangyal - TotalCar
http://totalcar.hu/tesztek/haszon/kamionmento/

Haszongépjármű teszt - TotalCar. A motörheades Lemmy-szakáll azonnal szimpatikussá tette Imre Istvánt, a kedves fegyverneki vállalkozót. István különleges munkát végez egy igazán különleges járművel: övé az első és egyetlen nagy teljesítményű négytengelyes Kamionmentő...Az olasz Omars speciálisan kamionmentéshez készíti felépítményeit, ezek többféle típusú alvázra építhetők. Esetünkben az alap egy alacsonyfülkés, 420 lóerős, négytengelyes Scania. Ahogy István mondja, a négy tengely nem azért kell, hogy a kerekek mindenképpen eltalálják a szöget, hanem hogy a lehető legstabilabb legyen az alap, amire a legerősebb felépítmény kerül.

Lemmy, az őrangyal - TotalCar
Hosszabb a kárrendezés, ha...
http://hvg.hu/gazdasag/20100429_karrendezes_kulfoldi_rendszam

Magyarország útjain egyre több a külföldi rendszámú, de magyar állampolgár által vezetett autó. Az első hullámban érkező szlovák rendszámú járművek áradata után megjelentek a német, osztrák és ukrán rendszámú kocsik, de már tengeren túli rendszámok is feltűnnek. Ha a találkozás „káreseményhez” vezet, bonyolult ügymenetnek nézünk elébe — a K&H Biztosító szakértői véleménye szerint.

Hosszabb a kárrendezés, ha...
Biztonságban az utakon - e-call.hu
http://e-call.hu/mi-az-e-call/

Az eCall egy új segélyhívó rendszer, mellyel akár 10%-al több sérültet lehet megmenteni az utakon történt balesetek során. Ez a gépjárműbe szerelhető jelző berendezés érzékeli ha baleset történik, és azonnal vészjelzést küld a 112-es segélyhívó számra, még abban az esetben is, ha a sofőr és az utasok eszméletüket vesztették.

Biztonságban az utakon - e-call.hu
Hirdetések
Oldal leírása
automentes.wyw.hu: Autómentés katalógus, autómentés információk, autómentő cégek listája.
Gyűjteményünkben 101 válogatott autómentés, autómentő témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 101 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 1972