Autómentés - Budapest > Autómentés, autómentő - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Autómentés - Budapest > 19 weboldal. Kategória leírása: Autómentés, autómentő cégek Budapesten.

automentes.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Zsiráf Autómentő
http://www.zsirafautomento.hu

Ha Ön rendszeresen vezet, akkor talán már Önnel is előfordult, hogy gépjárműve menet közben egyszer csak leállt. Ez talán az egyik legidegesítőbb dolog, ami egy sofőrrel történhet. Mi a teendő ilyenkor? Ne a barátokat, rokonokat vagy szerelőnket hívogassuk hogy segítsenek, mert azzal nem leszünk előrébb. E helyett inkább kérjünk segítséget egy hivatásos autómentőtől. Cégünk a Zsiráf Autómentő már közel 20 éve áll a bajbajutott sofőrök szolgálatára, bárhol is érje őket a baj az országban. Mivel nem csak autómentéssel foglalkozunk, hanem autószállítással is, ezért akkor is bátran hívhat ha autójának semmi baja, csupán el szeretné juttatni azt A pontból B-be. Trélereink terhelhetőségének köszönhetően akár kisteherautók szállítását is vállaljuk és az sem gond ha az úticél külföld, hiszen nemzetközi szállítást is vállalunk.

Zsiráf Autómentő
Autómentés 0-24
http://www.automentes24.hu/

Autómentés non-stop! Gépszállítás 1-12 tonnáig. Legyen szó karambolos szállításról, javításra váró jármű műhelybe szállításáról, külföldön bajba került autó mentéséről, bátran hívhat. Azonnal indulunk és segítünk.

Autómentés 0-24
Enzo Transcar
http://www.enzotranscar.hu/

Különleges szállítmányok (pl. balesetes-, verseny-, veteránautó, motor, munkagépek) kezelése. Megbízható, gyors szállítás és mentés országon belül és egész Európa területén. Szakképzett és nagy gyakorlattal rendelkező sofőrökkel dolgozunk. Megrendelőink autóinak biztonságáról cégünk gondoskodik, külön kérésre egész Európára kiterjedő rakomány biztosítással.

Enzo Transcar
Optimum Tréler Közúti Fuvarozó Kft.
http://www.automentes.eu/

Cégünk személy, kistehergépkocsik, utánfutók, motorkerékpárok, munkagépek és egyéb járművek mentését vagy szállítását vállalja garanciával, rövid határidővel belföldön és külföldön egyaránt. Magas színvonalon, korszerű járműparkkal, szakképzett udvarias kiszolgálással és kedvező árakkal állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Szolgáltatásainkat az év minden napján 0-24 óráig igénybevehetik. Műhelyünk címe: 1037 Budapest, Bécsi út 296/B

Optimum Tréler Közúti Fuvarozó Kft.
Lupa non-stop autómentő
http://www.auto-mentes.eu

Éjjel-nappal vállalunk autómentést és gépszállítást Budapesten és határain kívül. Hívása után igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érni.

Lupa non-stop autómentő
Ködi Autó Kft. Budapest
http://kodi-automentes.net/

Cégünk profílja: autómentés és különféle gép, jármű, eszköz szállítás. Budapesten (XV. ker.)15-45 percen belül tudunk kiállni az autómentő, szállító munkára. Vidéki és külföldi szállítási feladatoknál egyeztetés után azonnal tudunk indulni. Balesetes/karambolos, sérült gépkocsi szállítás és mentés gyorsan pontosan!

Ködi Autó Kft. Budapest
Pirik Non-stop autómentés, autószervíz
http://www.piriknonstop.atw.hu/

Pirik Attila a Pirik non-stop autómentés vezetője már több évtizede áll ügyfelei rendelkezésére, akár sürgős autómentésre vagy éppen autószállításra, vagy autószerelésre van is szükségük, akár külföldön akár belföldön.

Pirik Non-stop autómentés, autószervíz
autómentés éjjel-nappal 06 20 444 92 41
http://www.karrendezesicentrum.hu/szolgaltatasaink.html

Autómentő szolgáltatásunk a nap 24 órájában áll rendelkezésükre, ha bármikor szükséges, hívja a 06 20 444 92 41 számot. Személy és kis tehergépkocsik, motorkerékpárok, utánfutók, munkagépek mentése és szállítása 3,5 tonnáig. Gépjármű kárrendezési centrumunk egyéb szolgáltatásokkal áll rendelkezésükre. Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal a 061-2572144-s számon.

autómentés éjjel-nappal 06 20 444 92 41
Autómentés akár ingyen
http://slusszplussz.hu/automentes/

Autómentés Budapest egész területén 0 Ft / km áron, ha autóját szervizünkben javíttatja.

Autómentés akár ingyen
Bobek Gábor autómentő vállalkozó
http://auto-mento.hu

Bobek Gábor profi autómentő szolgálata több mint 25 éve nyújt segítséget autómentés és egyéb járművek szállításában. A cég legfőbb célja, hogy ügyfeleinek kívánságát kiváló minőségű eszközökkel, képzett munkatársakkal, magas színvonalon minél rövidebb határidőn belül teljesítse.

Bobek Gábor autómentő vállalkozó
Autószállítás - Munkagépszállítás
http://www.xn--autszllts-autments-2rbd1p0cygna.hu

Autószállítással foglalkozó vállalkozásunk közel 20 éve működik. Hatalmas tapasztalatunknak köszönhetően ügyfélkörünk egyre bővül, ami azt jelenti, hogy ha valakinek dolgoztunk, az legközelebb is minket hív, ami egy cég munkájára nézve a legnagyobb elismerés. Járműveink teherbírása lehetővé teszi, hogy ne csak autószállítás legyen a profilunk, hanem nehezebb munkagép szállításokat is elvállaljunk. Legyen szó hókotróról vagy egyszerű traktorról, vagy építkezéseknél használt darukra, bobcatra. Munkánkat leginkább a pontosság és a szakszerűség jellemzi, senki sem szeret várni, ha autószállításról van szó, vagy az esetleges mozgásképtelen jármű tovább sérül. Autómentés és autószállítás ügyében elsősorban Budapesten és annak vonzáskörzetében várjuk hívásaikat.

Autószállítás - Munkagépszállítás
Goldner autómentő Budapest
http://automentobudapest.com/

SOS autómentés Budapest vonzáskörzetében, vagy megbeszélés alapján akár országosan, illetve külföldön is mentesítjük a bajba jutott járműveket. 24 órán keresztül hívható ügyfélszolgálatunk (+36 30 285-7558) hétvégén is éjjel-nappal fogadja a hívását, hogy segíthessünk Önnek! Eszközeinket, berendezéseinket folyamatosan fejlesztjük, hogy minél gyorsabban és professzionálisabb módon nyújthassunk műszaki segítséget akár városban, akár autópályán! A rakománybiztosítás garanciát ad arra, hogy járműve szállítása biztosítva történjen. Várjuk megtisztelő hívását: Goldner Zoltán, ügyvezető

Goldner autómentő Budapest
Ga-Mé Kft. - Autómentés Budapest
http://024automentes.hu/

Az Autómentés tevékenységét tekintve egy automentő szolgáltatására, valamint gépjárművek szállítására specializálódott vállalkozás. A hét bármelyik napján hívhat minket és éjjel-nappal elérhető a szolgáltatásunk. Tevékenysegi körünk elsősorban Budapestre és környékére terjed ki, de vidéki vagy akár külföldi felkéréseket is vállalunk. Kiemelkedően fontos számunkra ügyfeleink elégedettsége, így mindig a maximumra törekszünk. A szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdéseit illetően állunk az Önök szíves rendelkezésére elérhetőségeink valamelyikén. Amennyiben ellátogat weboldalunkra, ott minden szükséges információt megtalál a szolgáltatásainkra, illetve termékeinkre vonatkozólag. Mészáros István Tel: +36 20 9188 649.

Ga-Mé Kft. - Autómentés Budapest
Secret and Climbing Hungary Kft.
http://automentes-budapest.com/

Autómentés Budapest: ezt az oldalt jól jegyezd meg, mert bármikor szükséged lehet egy technikai autómentőre! Nem hiszed? Mit csinálsz, amikor rájössz, hogy bezártad a slusszkulcsod az autóba, vagy hiába indítod, meg se moccan a motor? És ha a puszta közepén lemerült az aksid? Vagy sietnél a gyerek úszóversenyére, de a kormányzár leszerelhetetlenné vált? Ne ess kétségbe, és ne törd be a szélvédőt, inkább hívd a technikai autómentőt! Budapest bármely részén is legyél, az autómentő legfeljebb egy órán belül ott lesz, és megoldja a problémád. Autómentés, technikai gyorsszerviz már Pest megyén kívül is, 0-24-ben.

Secret and Climbing Hungary Kft.
Autómentő 0-24 - Segítek, ha bajba került!
http://automento024.hu/

Autómentő non stop hétköznap, ünnepek alatt és munkaszüneti napokon is, éjjel nappal! Nincs trükközés a költségekkel, olcsó és kedvező árakon szállítjuk autóját. Autószállítás, akár két gépjárművet egyszerre. Darus autómentés, motormentés, motorszállítás. Oldtimer szállítás. Visszatérő vendégeinknek jelentős kedvezmény. Kérem tekintsem meg weboldalunkat és kérjen árajánlatot!

Autómentő 0-24 - Segítek, ha bajba került!
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
automentes.wyw.hu: Autómentés katalógus, autómentés információk, autómentő cégek listája.
Gyűjteményünkben 101 válogatott autómentés, autómentő témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 101 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 1972